Paradicsomos borjúragu

Paradicsomos borjúragu hozzávalói:

Paradicsomos borjúragu elkészítése:

  • Hámozd meg a vöröshagymát, vágd apró kockákra és a zsíradékon párold meg.
  • A borjúhúst kockázd fel és add hozzá a párolódó vöröshagymához.
  • Önts rá annyi paradicsomlevet, amennyi ellepi és add hozzá a fűszereket: só, rozmaring, bazsalikom, kakukkfű, babérlevél.
  • Fedő alatt főzd puhára a marhahúst.
  • Ha a hús már majdnem teljesen megpuhult add hozzá a zöldborsót és főzd addig, míg a zöldborsó megpuhul.
  • A végén szórd meg felaprított petrezselyemzölddel.
  • Tálalhatod főtt rizzsel, gluténmentes nokedlivel, gluténmentes burgonyakrokettel, burgonyagombóccal.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük