paradicsomos borjúragu, gluténmentes receptek

Paradicsomos borjúragu: dobd fel a borjú apró húst néhány zöldfűszerrel, zöldborsóval és paradicsommal és már kész is a zamatos főétel.

Paradicsomos borjúragu hozzávalói:

Paradicsomos borjúragu elkészítése:

  • Hámozd meg a vöröshagymát, vágd apró kockákra és a zsiradékon párold meg.
  • A borjúhúst kockázd fel és add hozzá a párolódó vöröshagymához.
  • Önts rá annyi paradicsomlevet, amennyi ellepi és add hozzá a fűszereket: a sót, a rozmaringot, a bazsalikomot, a kakukkfüvet és a babérlevelet.
  • Fedő alatt főzd puhára a marhahúst. Ez kuktában kb. 30 perc.
  • Ha a hús már majdnem teljesen megpuhult add hozzá a zöldborsót és főzd addig, míg a zöldborsó megpuhul és a borjúhús is teljesen megfő.
  • Ha szükséges sózz utána a borjúragunak.
  • A végén szórd meg felaprított petrezselyemzölddel.
  • Tálalhatod főtt rizzsel, gluténmentes nokedlivel, gluténmentes burgonyakrokettel, burgonyagombóccal.

További borjúhúsból és marhahúsból készült gluténmentes ételek receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük