olívabogyós pesto, aszalt paradicsomos pestó, rukkolás pestó

Unod már a megszokott bazsalikomos pestos? Tedd változatossá tésztaételeidet, piritósaidat. A megoldás: pestovariációk: olívabogyós, aszalt paradicsomos és rukkolás.

Olívabogyós pestó

Olívabogyós pestó hozzávalói:

Olívabogyós pestó elkészítése:

  • Dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát 1 evőkanál olívaolajon.
  • Dobd bele au olívabogyót, a bazsalikomot és botmixerrel pürésítsd össze.
  • Végül citromlével, sóval és borssal ízesítsd.

Aszalt paradicsomos pestó

Aszalt paradicsomos pestó hozzávalói:

Aszalt paradicsomos pestó elkészítése:

  • Pürésítsd az aszalt paradicsomot és az olívabogyót.
  • Az olívaolajon párold meg a chilit, a zúzott fokhagymát és az oregánót. Kb. 10 percig süsd, de vigyázz, hogy ne égjen meg.
  • Végül keverd össze a pürésített aszalt paradicsomos, olívabogyós masszát a fűszerekkel.

Rukkolás pestó

Rukkolás pestó hozzáávalói:

Rukkolás pestó elkészítése:

  • A rukkolát aprítsd fel, a diót és a fokhagymát vágd össze.
  • A rukkolát, a diót, a fokhagymát, az olívaolajat és a lereszelt parmezánt pürésítsd és végül sóval, borssal fűszerezd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük