gombapörkölt gluténmentesen, gombapaprikás rizsliszttel

Gombapaprikás gluténmentesen

Gombapaprikás gluténmentesen

Gluténmentes gombapaprikás hozzávalói 4 személyre:

Gluténmentes gombapaprikás elkészítése:

  • A gombát tisztítsd meg, mosd meg és ha szükséges szeleteld.
  • A vöröshagymát aprózd fel és zsíradékon süsd aranysárgára.
  • Add hozzá a pirospaprikát, a gombát és az csíkokra vágott zöldpaprikát.
  • Pár percig pirítsd az egészet, majd sózd meg és add hozzá a zúzott fokhagymát és kbb. 1 dl vízet.
  • Szórd meg rizsliszttel és keverd bele a tejfölt. Az egészed forrald jól össze és ha szükséges sózz utánna.
  • A gombapaprikás mellé a legnépszerűbb köret a gluténmentes galuska, a főtt rizs vagy a gluténmentes kifőtt tészta.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük