őszibarackleves pudingporral

Gyümölcsleves őszibarackból pudingporral

Friss vagy tartósított őszibarackból is készítheted. Egy biztos gyorsan megcsinálhatod és mindenkinek ízleni fog. Gyümölcsleves őszibarackból pudingporral.

Gluténmentes őszibarack gyümölcsleves hozzávalói:

Őszibarackos gyümölcsleves elkészítése:

  • A friss őszibarackot hámozd meg, magozd ki és kockázd fel. Ha konzerv vagy befőtt őszibarackkal dolgozol, akkor csak kockázd fel közepes nagyságú darabokra.
  • A felkockázott barackokat tedd fel 1 liter vízben főni és add hozzá a csipet sót, a csomag vaníliás cukrot, a néhány szem szegfűszeget és a pár szem szegfűborsot.
  • A gluténmentes pudingporhoz apránként keverd hozzá a főzőtejszínt, hogy csomómentes legyen, ha forrni kezd a barackos főzőlé keverd hozzá. Vedd vissza a hőt takarékra és főzd össze a barackos levet a pudingporos tejszínnel.
  • Ha kicsit sűrűsödött a leves, elkészült a gyümölcsleves őszibarackból pudingporral, zárd el a gázt.
  • Ha langyosra hűlt a leves ízlés szerint édesítsd mézzel.

Jó étvágyat!

További gluténmentes gyümölcsleves receptek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük