Gluténmentes mákos kevert sütemény

Gluténmentes mákos kevert sütemény hozzávalói:

Gluténmentes mákos kevert sütemény elkészítése:

  • Keverd habosra a 3 db egész tojást a porcukorral. Ha kifehéredett add hozzá a tej felét és alaposan keverd össze.
  • Add hozzá a mákot, a vaníliás cukrot, majd a H elkevert rizslisztet és végül a maradék tejet.
  • Egy közepes tepsit bélelj ki sütőpapírral és öntsd bele a tésztát.
  • A tészta tetejét szórd meg az aszalt meggyel és a manduladarabokkal.
  • 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süsd meg a tésztát. Végezz tűpróbát.
  • Ha kihűlt a tészta szórd meg porcukorral a tetejét, aztán tálalhatod is.

További mákos gluténmentes sütemények receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük