tojás-, tej- és gluténmentes muffin

A muffint minden édesszájú szereti és ételallergia miatt sem kell lemondani róla. Ez egy tojás-, tej- és gluténmentes csokis muffin, ami egyszerűen és nagyon könnyen elkészíthető. Próbáld ki!

Tojás-, tej- és gluténmentes csokis muffin hozzávalói:

Tojás-, tej- és gluténmentes muffin elkészítése:

  • Keverd össze a száraz hozzávalókat: a rizslisztet, a kristálycukrot, a csipet sót ás a vaníliás cukrot, majd szitáld bele a kakaóport és a , szódabikarbónát.
  • Keverd össze a nedves hozzávalókat: az ecetet (a szódabikarbóna miatt kell) és a kókuszolajat.
  • A száraz alapanyagokhoz keverd hozzá az olajos elegyet és adj hozzá annyi vizet, hogy jól kezelhető muffin tésztát kapj.
  • A tésztába keverhetsz csokoládépasztillát, csokoládécseppet is.
  • Kanalazd a tésztát a muffin formákba és 170-180 fokon süsd meg 15-20 perc alatt.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.