Tartármártás és remuládmártás

Tartármártás hozzávalói:

  • majonézalap
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 kávéskanál cukor
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 dl fehérbor
  • 1-2 evőkanál tejföl vagy tejszín
  • 1 késhegynyi őrölt bors

Tartármártás elkészítése:

  • A majonézalaphoz keverd hozzá a mustárt, a cukrot, a citromlevet, a fehérbort, a tejfölt és a borsot.

Remuládmártás hozzávalói:

  • tartármártás
  • 1 finomra vágott, meghámozott ecetes uborka
  • 1 kávéskanál finomra vágott tárkony
  • 1/2 kávéskanál finomra vágott metélőhagyma
  • 1/2 kávéskanál finomra vágott petrezselyemzöld

Remuládmártás elkészítése

  • A tartásmártásba keverd bele az ecetes uborkát és a zöldfűszereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük