Tartármártás hozzávalói:
- majonézalap
- 1 evőkanál mustár
- 1 kávéskanál cukor
- 1 evőkanál citromlé
- 1 dl fehérbor
- 1-2 evőkanál tejföl vagy tejszín
- 1 késhegynyi őrölt bors
Tartármártás elkészítése:
- A majonézalaphoz keverd hozzá a mustárt, a cukrot, a citromlevet, a fehérbort, a tejfölt és a borsot.
Remuládmártás hozzávalói:
- tartármártás
- 1 finomra vágott, meghámozott ecetes uborka
- 1 kávéskanál finomra vágott tárkony
- 1/2 kávéskanál finomra vágott metélőhagyma
- 1/2 kávéskanál finomra vágott petrezselyemzöld
Remuládmártás elkészítése
- A tartásmártásba keverd bele az ecetes uborkát és a zöldfűszereket.