Hajdinakása dióval, sült almával

Hajdinakása dióval, sült almával

Hozzávalók 2 személyre:

Elkészítése:

  • Mosd át néhányszor a hajdinát, majd főzd meg kb. 3-4 dl sós vízben.
  • Még melegen keverd hozzá a kókusztejet és ízlés szerint néhány kanál mézet és fahéjat.
  • Az egyik almát hámozd meg, reszeld le és keverd bele.
  • A másik almát vágd cikkekre.
  • Egy serpenyőben pirítsd meg a durvára vágott diót.
  • A serpenyőben  hevítsd néhány evőkanál olívaolajat és süsd át benne a cikkekre vágott almát.
  • A hajdinakását öntsd két tálba, tedd rá a sült almát, a diót és locsold meg kevés kókusztejjel.
  • Jó étvágyat hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük