gluténmentes receptek, gluténmentes ételek, dödölle

Gluténmentes dödölle hozzávalói:

Gluténmentes dödölle elkészítése:

  • Hámozd meg a burgonyát, kockázd fel és főzd puhára.
  • A szalonnát kockázd fel és pirítsd meg néhány evőkanál zsíron, majd vedd ki a zsírból a szalonnát és süsd át a zsíron az apró kockára vágott vöröshagymát, majd azt is vedd ki a zsírból.
  • A megfőtt, kihűlt burgonyát törd jól össze és dolgozd össze a rizsliszttel és a sóval. Kanál segítségével vegyél ki belőle galuskákat és a forró zsíron pirítsd meg őket.
  • A megpirult dödöllére tedd rá a pirított vöröshagymát és szalonnát, forgasd át az egészet.
  • Tálald tejföllel.

Jó étvágyat!

A dödölle egyéb elnevezései:

  • Ganca
  • Krumpligánica
  • Cinke
  • Gánica

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük