desszet sütés nélkül, mascarponehab, gluténmentes desszert

Ribizlis mascarponehab hozzávalói:

  • 200 ml habtejszín
  • 250 g mascarpone
  • 10 dkg porcukor
  • 5 dkg piros ribizli
  • 5 dkg fekete ribizli

Ribizlis mascarponekrém elkészítése:

  • Verd habbá a habtejszín.
  • Keverd el a mascarponét a porcukorral.
  • Óvatosan keverd bele a tejszínhabot a mascarponéba, hogy ne törjön össze a hab.
  • Oszd 3 részre a krémet.
  • Az egyik részbe keverd piros ribizlit, a másikba a fekete ribizlit, a harmadikat hagyd meg magában.
  • Rétegezd a három színű habot poharakba, kelyhekbe úgy, hogy a fehér színű hab legyen középen.
  • A tetején díszítsd néhány szem ribizlivel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük