mézes mustáros tejszínes csirke ragu

Mézes – mustáros csirkemell ragu egyszerűen

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, finom és tele van ízekkel. Teheted – eheted sokféle köret mellé: bármilyen rizsköret, főtt quinoa, gluténmentes kifőtt tészta, de akár gluténmentes burgonyagombóc és krokett mellé is. Ráadásul gluténmentes. Mézes mustáros csirkemell ragu egyszerűen.

Mézes – mustáros csirkemell ragu hozzávalói:

Tejszínes – mézes – mustáros csirkemell csíkok elkészítése:

  • Ez a mézes mustáros csirkemell ragu nagyon gyorsan és egyszerűen elkészül.
  • A csirkemelleket vágd fel csíkokra.
  • A serpenyőben forrósíts olajat és tedd bele a csirkemell csíkokat. Sózd, borsozd és kifehéredésig süsd őket.
  • Ha a csirkemell csíkok átsültek, öntsd rá a 3 dl tejszínt, majd add hozzá a mustárt és a mézet.
  • Alaposan keverd össze a tejszínes – mézes – mustáros csirkemell ragut és fedő alatt alacsony hőn kb. 5 perc főzd össze. Végül vedd le a fedőt, hogy a felesleges víztartalom távozni tudjon.
  • Tálalhatod a mézes – mustáros csirkeragut bármilyen rizskörettel, kifőtt gluténmentes tésztával, főtt quinoával stb.

További gluténmentes csirkés receptek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük