mustáros csirkeszáryak sörbe párolva, csirkeszárny recept, sült csirkeszárny

Mustáros csirkeszárnyak sörben párolva

A csirkeszárny egy sokak által méltatlanul alábecsült alapanyag, pedig könnyűszerrel lehet belőle finom ételt készíteni. Jó példa erre a mustáros csirkeszárnyak sörben párolva.

Sörben sült mustáros csirkeszárnyak hozzávalói:

Mustáros csirkeszárnyak sörben párolva recept:

  • A csirkeszárnyakat mosd meg és fektesd egy tepsibe őket.
  • Sózd és borsozd a felületüket, a vajat pedig darabokban dobd a szárnyak közé.
  • Evőkanál segítségével kend meg mustárral a csontos húsdarabokat, majd öntsd a tepsibe a sört.
  • A tepsit fedd le alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt párold meg a csirkeszárnyakat. Aztán vedd le a fóliát és pirítsd meg a csirkeszárnyakat.
  • Sokféle gluténmentes körettel kínálhatod. Pl. áfonyás rizs, burgonyapüré, főtt quinoaköret, cukkinicsíkok parmezánnal.

További gluténmentes csirkés receptek:

Csirkével készült levesek:

Csirkével készült húsételek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük