kacsacomb recept, sült kacsacomb, finom kacsacomb recept

Borban párolt majoránnás sült kacsacomb

Zamatos, puha kacsasült ropogós bőrrel: borban párolt majoránnás sült kacsacomb. Számos gluténmentes körettel tálalható és nagyon finom!

Borban párolt majoránnás sült kacsacomb hozzávalói:

Borban párolt majoránnás kacsacomb elkészítése:

  • A kacsacombokat fektesd egy tepsibe, szórd meg a sóval, a majoránnával és az őrölt borssal, majd dobd közéjük a nagyobb darabokra vágott vöröshagymákat és a fokhagymagerezdeket, illetve öntsd a tepsibe a 2 dl száraz fehérbort.
  • 180 fokos sütőben alufólia alatt párold kb. 2 órán át, majd vedd le a fóliát és süsd tovább a kacsacombokat. A zsíros fele legyen felül, néha locsold meg a boros zsírral és ha aranybarnára sült zárd el a gázt, vedd ki a combokat.
  • Tálalhatod a sült kacsacombokat párolt lila káposztával, aszalt paradicsomos rizzsel, krumplipürével, hagymás tört krumplival, almachutneyval.

További gluténmentes kacsával készült ételek receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük