kacsamell sütve, sült kacsamell, kacsamell recept

Rozmaringos-fokhagymás sült kacsamell

Nem csak ínycsiklandozóan hangzik, az is ez az egyszerűen és egész gyorsan elkészíthető rozmaringos-fokhagymás sült kacsamell. Készítsd el minél előbb!

Rozmaringos-fokhagymás sült kacsamell hozzávalói:

Rozmaringos-fokhagymás kacsamell elkészítése:

  • A kacsamellfilét (vagy csontos kacsamellett) tedd serpenyőbe 2 evőkanál kacsazsírral és minden oldalát 2-3 perc alatt pirítsd le.
  • Vedd ki tálra és sózd, borsozd minden oldalát a húsdaraboknak, majd zúzott fokhagymával dörzsöld át és szórd meg a rozmaringgal.
  • Az egészet tedd sütőzacskóba és 180 fokon kb. 30 perc alatt megsül.
  • A sült kacsához jól illik a párolt lilakáposzta, az almachutney.

További kacsás recepetek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük