könnyű vacsora, paradicsomos grill,

Sült paradicsom fetával hozzávalói:

Sült paradicsom fetával elkészítése:

  • Készíts 3 réteg alufóliából csónakokat és mindegyikbe tegyél 1-1 kanál olívaolajat.
  • A paradicsomot karikázd fel, a feta sajtot vágd fel vékony szeletekre.
  • Kezd el megtölteni a csónakokat: rétegezd egymásra a paradicsomot és a fetát úgy, hogy valamelyest fedjék egymást.
  • Ha elkészültek a paradicsomos-fetás csónakok hintsd meg őket sóval, borssal, bazsalikommal, oragánóval, majorannával és locsold meg olívaolajjal.
  • Helyezd a csónakokat óvatosan meleg, de nem túl forró grillre és kb. 15-20 perc alatt süsd meg őket.
  • Magában is finom és tápláló, de fogyasztható gluténmentes pirítóssal vagy grillkolbász mellé.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük