1 dl langyos tejbe tedd bele a cukrot, majd futtasd fel benne az élesztőt.
Keverd össze a lisztet a sóval, majd add hozzá a zsiradékot, a tejfölt és a felfutatott élesztőt, szükség esetén adj hozzá még tejet.
Jól dolgozd össze a tésztát, majd nyújtsd ki vékonyra és kend rá a darált tepertőt. Hajtogasd és hagyd fél órát pihenni.
A hajtogatást ismételd meg még kétszer és hagyd is pihenni 30-30 percet a tésztát a hajtogatások után.
Az utolsó hajtogatás után nyújtsd ki a tésztát kb. 1,5-2 cm magasra, késsel rácsozd meg a tetejét, kend be tojással és közepes pogácsaszaggatóval szaggasd ki a tésztát, vagy késsel/derelyevágóval vágd kb. 4 x 4 cm-es négyzetekre.
200 fokon kb. 15 perc alatt süsd meg. Nem szabad lassan sütni, mert akkor kiszáradnak.