Site icon Gluténmentes Étrend

Baconbe tekert csirkemáj sütőben

baconbe tekert csirkemáj sütőben

Mindössze 30 percre van szükséged ennek a finom, zamatos, gluténmentes ételnek az elkészítéséhez. Baconbe tekert csirkemáj sütőben. Csak néhán egyszerű hozzávaló kell hozzá, 10 perc előkészület, 20 perc sütés és kész is.

Baconbe göngyölt csirkemáj hozzávalói:

Baconbe tekert csirkemáj elkészítése sütőben:

A máj jótékony hatásai

„Ha valaki szereti a májat, akkor beillesztheti az étrendjébe, hiszen ezzel nagyon könnyen biztosíthatja például a szervezetének szükséges A- és D-vitamint. A D-vitamin pótlására a legalkalmasabb a máj, a halmájolajok, és a tojás fogyasztása. Azonban érdemes megbízható helyről vásárolni a májat, illetve, ha tehetjük, előnyben részesíteni a biotermékeket (ezeknél ugyanis kevésbé szennyezett a környezet, melyben az állat felnő, illetve az állatokat nem kezelik hormonokkal, antibiotikumokkal). A fiatalabb állatok mája mindig kevesebb méreganyagot tartalmaz, így marha helyett válasszunk például borjút.”

Forrás: www.hazipatika.com

Exit mobile version