Mézes sültrépa saláta quinoával

Elkészítési idő: kb. 30 perc
Sütés: 20 perc

Hozzávalók:

Hozzávalók az öntethez:

  • 0,5 dl olívaolaj
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál krémes balzsamecet
  • bors

Elkészítése:

  • Tisztítsd meg a sárgarépát és a zellert. A répát karikázd fel, a zellert vágd egyforma pici hasábokra.
  • Fektess egy tepsibe sütőpapírt, locsold meg olívaolajjal és egy sorban rakd bele a zöldségeket. Majd sózd, borsozd meg és 200 fokos sütőben süsd ropogósra.
  • A quinoát sós vízben főzd meg.  Quinoa főzése.
  • A diót törd durvára és pirítsd meg serpenyőben.
  • Az öntethez a hozzávalókat melegítsd össze, hogy  egynemű legyen az elegy.
  • Lazán keverj össze mindent és öntsd rá az öntetet is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük