zabpelyhes cukkinitócsi

Gluténmentes zabpelyhes cukkinitócsi

Gyorsan elkészíthető, egyszerű finomság, amit mindenki szeretni fog, akár délutáni nasi, akár esti vacsora lesz: gluténmentes zabpelyhes cukkinitócsi.

Gluténmentes zabpelyhes cukkinitócsi hozzávalói

Gluténmentes zabpelyhes cukkinitócsni elkészítése:

  • Mosd meg a cukkinit, a két végét vágd le, ha nagy és már kemény, vastag a héja, akkor hámozd meg. Reszeld le, tedd szűrőbe, majd nyomkodd ki a levét.
  • A zabpelyhet aprítóban őröld finomra.
  • A reszelt cukkinihez add hozzá a felvert tojásokat, a sót, a borsot és annyit az aprított zabpehelyből, hogy jól formázható masszát kapj.
  • Serpenyőben melegítsd meg az olívaolajat. A masszából formázz pogácsákat és közepes lángon süsd át mindkét oldalát aranybarnára.
  • Tálalhatod simán, tejföllel, fokhagymás tejföllel, petrezselyemmel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük