gluténmentes gofri rizsliszttel és mandulaliszttel

Nem véletlenül népszerű, hiszen egyszerű és gyorsan elkészíthető, finom és számos feltéttel fogyasztható. Gluténmentes gofri mandulaliszttel és rizsliszttel.

Gluténmentes gofri rizsliszttel és mandulaliszttel hozzávalói:

Gluténmentes gofri elkészítése:

  • A tojásokat válaszd szét és a fehérjékből verj kemény habot.
  • A puha vajat keverd habosra a cukorral, majd keverd bele a tojások sárgáját is.
  • Egy tálba keverd össze a rizslisztet, a gluténmentes sütőport és a mandulalisztet.
  • A vajas keveréket és a lisztes keveréket dolgozd össze, majd add hozzá a tojásfehérjehabot.
  • Ha túl sűrű a tészta keverj bele néhány evőkanál ásványvizet.
  • Forró gofrisütőben süsd ki a gofrikat.
  • Ha a kisült gofrik kissé meghűltek tálald őket lekvárral, pudinggal, krémmézzel stb.

További gluténmentes gofri receptek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük