Sült kápiapaprika krém

Unod a szokásos mártásokat, amik tele vannak tartósítószerrel? Dobj össze egyet Magad! Sült kápiapaprika krém.

Sült kápiapaprika szósz hozzávalói:

Sült kápiapaprika krém elkészítése:

  • Mosd meg a paprikákat és 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt süsd őket, míg el nem helyenként feltekeredni a héja. Ha készre sült, vedd ki, takard le konyharuhával és hagyd állni 10 percig, így könnyebben meghámozható.
  • Húzd le a kápiapaprikák héját, vágd ki a csumájukat és távolítsd el a magokat.
  • A paprikahúst kockázd fel, turmixold össze és add hozzá az apróra vágott fokhagymát, a bazsalikomot, a majoránnát, a metélőhagymát, az olívaolajat és ízlés szerint sózd, borsozd.
  • Az egészet turmixold át még egyszer.
  • A sült paprikából készült szósz jó kiegészítője húsoknak, sajttálaknak, sós tésztáknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük