paradicsomos-tonhalas tésztaragu

Villámgyorsan elkészíthető, finom és gluténmentes: paradicsomos-tonhalas tésztaragu. Amilyen gyorsan készül, olyan hamar el is fog fogyni! Készítsd el és gyűjtsd be az elismeréseket!

Paradicsomos-tonhalas tésztaragu hozzávalói:

Tésztaragu elkészítése:

  • A vöröshagymát pucold meg, aprítsd fel és kevés olajon kezd el üvegesre pirítani. Add hozzá a zúzott fokhagymát is, de vigyázz, hogy ne égjen meg, mert akkor megkeseredik.
  • A koktélparadicsomokat vágd ketté és add a hagymákhoz, majd öntsd rá a paradicsompürét is. Sózd és borsozd ízlés szerint.
  • Kb. 10 perc főzés után a paradicsomok összeesnek és a ragu besűrűsödik. Ekkor add hozzá a bazsalikomot, a reszelt parmezánt és a tonhalkonzervet.
  • Keverd át az egészet, majd le is veheted a tűzről.
  • Közben sós, lobogó vízben főzz ki gluténmentes száraztésztát. Még tálalás előtt össze is keverheted a ragut és a tésztát, de tálalhatod a ragut a tésztára merve.

További paradicsommal készült gluténmentes ételek receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük