miklánói recept, tésztaétel, gluténmentes recept

Milánói makaróni gluténmentesen

Milánói makaróni hozzávalói:

Milánói makaróni elkészítése:

  • Az apróra vágott vöröshagymát süsd üvegesre a zsíradékon, majd add hozzá a darált húst, a sót és a borsot.
  • Az egészet fedő alatt párold puhára, majd add hozzá a mustárt és a fűszereket: babérlevél, oregánó, kaukkfű, bazsalikom, rozmaring.
  • Végül keverd bele a sűrített paradicsomot és és édesítd a mézzel.
  • Főzd a ragut sűrűre.
  • A tálaláshoz használj gluténmentes makaróni tésztát. A tésztára merj milánói ragut és reszelj sajtot a tetejére.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük