gluténmentes milánói makaróni, miklánói recept, tésztaétel, gluténmentes recept

Imádod a tésztás ételeket? Gluténallergiásként sem kell lemondanod a finomabbnál finomabb, ízletes tésztaféleségekről. Örök kedvenc: milánói makaróni gluténmentesen.

Milánói makaróni hozzávalói:

Milánói makaróni gluténmentesen elkészítése:

  • Az apróra vágott vöröshagymát süsd üvegesre a zsíradékon, majd add hozzá a darált húst, a sót és a borsot.
  • Az egészet fedő alatt párold puhára, majd add hozzá a mustárt és a fűszereket: a babérlevelet, az oregánót, a kakukkfűvet, a bazsalikomot és végül a rozmaringot.
  • Végül keverd bele a sűrített paradicsomot és és édesítsd a mézzel ízlés szerint.
  • Főzd a ragut sűrűre.
  • A tálaláshoz használj gluténmentes makaróni tésztát. A gluténmentes csőtésztát főzd ki a csomagoláson található utasítás szerint, majd szedd tányérra és halmozd a tészta közepére a milánói raguból és reszelj sajtot a tetejére.

További gluténmentes tésztás ételek receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük