Kukoricakása erdei lekvárral, fenyőmaggal

Kukoricakása hozzávalói:

  • 1 dl kukoricadara
  • 6 dl víz
  • pár evőkanál sűrű kókusztej
  • 1 kis üveg erdei lekvár (vagy szederlekvár, eperlekvár)
  • méz
  • fél marék fenyőmag
  • 1 evőkanál szezámmag
  • pár szem bogyós gyümölcs

Kukoricakása elkészítése:

  • A kukoricadarát a vízben a sóval főzd meg. Forrás után néhány perccel kész van.
  • Keverd hozzá a kókusztejet és a mézet.
  • Oszd két részre és a tetejére kanalazz lekvárt.
  • Serpenyőben pirítsd meg a fenyőmagot és a szezámmagot és szórd a kásákra, végül tedd rá a bogyós gyümölcsöt.
  • Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.