gluténmentes kesz, egszerű gluténmentes süti

Nem, ez nem a hagyományos, kemény aprósütemény. Ez egy kicsit más, de nagyon finom és puha. Gyors gluténmentes keksz dióval és kakaóval.

Gluténmentes keksz hozzávalói:

Gyors gluténmentes keksz elkészítése:

  • A diót néhány perc alatt pirítsd meg, majd hagyd kihűlni. A kihűlt diót darált le.
  • A darált diót keverd össze a porcukorral, a csipet sóval és a kakaóval.
  • A tojásfehérjéket verd kemény habbá és apránként keverd bele a száraz keverékbe.
  • Kanál segítségével sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazz kis halmokat. 160 fokon kb. 10-13 perc alatt süsd meg a kekszeket.

További gluténmentes sütemények receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük