gluténmentes tésztaszósz csirkemellel és kolbásszall

Ennél egy kiadós és finom tésztaételt, de új ízekre vágysz? Íme egy zamatos ötlet: gluténmentes tésztaszósz csirkével és kolbásszal. Egyszerűen és gyorsan elkészíthet és bármilyen gluténmentes tésztával fogyaszthatod.

Gluténmentes tésztaszósz hozzávalói 4 fő részére:

Gluténmentes tésztaszósz elkészítése csirkével és kolbásszal

  • Egy serpenyőben kezd el melegíteni az olívaolajat, majd tedd bele az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Kissé kevergesd át, majd húzd le a tűzről és add hozzá a fűszereket: a pirospaprikát, a kakukkfűvet, az oregánót, a római köményt, a Cayenne borsot, a mustármagot, a borsot és sózd meg.
  • Tedd vissza a tűzre és amint érzed a fűszerek illatát add hozzá a karikákra vágott föstölt kolbászt és a csíkokra vágott csirkemellet.
  • Kevergesd át, majd add is rögtön hozzá a paradicsompürét és a főzőtejszínt. Főzd össze a gluténmentes tésztaszószt, mire az ízek összeérnek a csirkemell is átfő.
  • Ha sűrűnek találod a tésztaszószt adj hozzá 1-2 merőaknállal a gluténmentes tészta sós főzővízéből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük