Gluténmentes sonkás sajtgolyók

Gluténmentes sonkás sajtgolyók hozzávalói:

  • 250 g zsíros sajt
  • 2 db tojás
  • 2 evőkanál zabpehely
  • 50 g sonka
  • őrölt fekete bors
  • olaj a sütéshez

Gluténmentes sonkás sajtgolyók elkészítése:

  • Reszeld le a sajtot kis lyukú reszelőn.
  • Kockázd fel a sonkát.
  • Keverd össze a reszelt sajtot a felvert tojásokkal, a zabpehellyel, a felkockázott sonkával.
  • Sózd és borsozd a sajtos-sonkás masszát ízlés szerint.
  • A sajtos masszából formázz gombócokat.
  • Egy serpenyőben forrósítsd fel az olajat és süsd aranybarnára a sajtgolyókat.
  • Ha megsültek a sajtgolyók cseppegtesd le az olajat.
  • Tálalhatod salátával, rizzsel, mártogatóssal.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.