Szerezz be egy zacskó gluténmentes tarhonyát és készíts belőle egy finom és laktató ételt ebédre vagy akár vacsorára: gluténmentes pásztortarhonya.
Gluténmentes pásztortarhonya hozzávalói 4 személyre:
- étolaj
- 1 db közepes vöröshagyma
- 200 g gluténmentes tarhonya
- 150 g füstölt kolbász
- 1 db étkezési paprika
- 1 db paradicsom
- 4 db közepes burgonya
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
Gluténmentes pásztortarhonya elkészítése:
- Az étolajat melegítsd meg, majd add hozzá a megpucolt, felkockázott vöröshagymát és fonnyaszd meg. Néhány perc múlva add hozzá a gluténmentes tarhonyát és a felkarikázott füstölt kolbászt, majd pirítsd meg a tarhonyát.
- A paprikát és a paradicsomot mosd meg és kockázd fel közepes méretűre, majd add hozzá a tarhonyához. Kevergetve pirítsd kb. 2 percig.
- Add hozzá a megpucold és felkockázott burgonyát és önts annyi vizet az ételre, hogy az ellepje.
- Sózd és borsozd ízlés szerint a gluténmentes pásztortarhonyát.
- Fedő alatt főzd addig, míg a tarhonya megpuhul.