gluténmentes krumplifőzelék

Gluténmentes krumplifőzelék

Krumplifőzeléket készíthetsz habarás, rántás nélkül is. Ugyanolyan finom és tápláló, gyorsan és egyszerűen is elkészíthető. Így is készülhet a gluténmentes krumplifőzelék.

Gluténmentes krumplifőzelék hozzávalói:

Krumplifőzelék elkészítése:

  • Hámozd meg a krumplit és kockázd fel.
  • A hagymát pucold meg, vágd apró kockákra és a zsíron süsd át. Ad hozzá a pirospaprikát, de ne legyen forró a zsír.
  • Tedd bele a krumplit és öntsd fel a vízzel, majd add hozzá a sót.
  • Főzd addig, amíg a krumpli megpuhul. A krumpli egy részét szedd ki némi vízzel együtt egy turmixba és turmixold össze.
  • Keverd vissza a turmixolt részt a megfőtt krumpli kockákhoz és főzd össze néhány perc alatt.

További gluténmentes főzelékek receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük