Két egymással jól passzoló alapanyag, melyekből igen finom sütemény készíthető. Ebben a receptben egy gluténmentes kókuszos-kakaós brownie.

Gluténmentes kókuszos-kakaós brownie hozzávalói:

Kókuszos-kakaós brownie elkészítése:

  • A 3 db tojás egészben verd habosra, add hozzá a kókusztejet és ismét keverd el jól.
  • Keverd össze a kókuszreszeléket, a rizslisztet, a gluténmentes sütőport és a kakaóport és apránként keverd bele a tojásos elegybe.
  • A tésztát ízlés szerint édesítsd mézzel.
  • Zsírozott, rizslisztezett tepsibe vagy sütőpapírral bélelt tepsibe terítsd el a tésztát és 170 fokon kb. 20-25 perc alatt süsd meg.
  • Inkább többször vizsgáld meg a tésztát, hogy legyen túlsült és száraz. A tésztának kissé ragacsosnak kell lennie.

További gluténmentes browniek receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.