gluténmentes leves, frankfurti leves gluténmentesen, kelkáposztaleves

Frankfurti leves gluténmentesen

Frankfurti leves – más néven kelkáposzta leves – habarással alapléből gluténmentesen: egyszerű elkészíteni, finom és laktató.

Frankfurti leves gluténmentesen hozzávalói:

Gluténmentes frankfurti leves elkészítése:

  • Némi zsíradékon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát.
  • Ha megdinsztelődött a hagyma dobd rá a felcsíkozott kelkáposztát és néhány percig hagyd pírulni.
  • Ha a káposzta kezd összeesni öntsd rá az alaplevet, majd add hozzá az őrölt köményt, a sót, a borsot, a pirospaprikát és a megpucolt, kockákra vágott (2*2 cm) burgonyát.
  • A rizslisztet és a tejfölt egy külön tálkában keverd el csomómentesen.
  • Ha a burgonya a főzelékben már kezd puhulni habard be a rizslisztes tejföllel. Egyenletesen öntsd bele és keverd el jól.
  • Add hozzá a zúzott fokhagymát is és a felkarikázott virsliket.
  • Tálalás előtt kevés apróra vágott petrezselyemzölddel iss megszórhatod.

További gluténmentes levesek receptjei:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.